Hakkımda

3 Ekim 2011 Pazartesi

LYONESS SİSTEM ÖZETİ


Lyoness   Türkiye'ye yeni gelen Avrupada 2003 yılında başlayıp 23 Avrupa ülkesinde  faal bir şekilde işleyen  Cashback kart  ile Alış verişlerden indirim yaparak nakit olarak kazanç sağlayan bir sistemdir  

Lyoness  şirketi tamamen yasal  bir şirkettir.

Avrupada olduğu gibi Türkiyede İSTANBUL TİCARET ODASINA kayıtlıdır.


Kendi Alış verişlerinizden ve Tavsiye ettiğiniz her üyenin Sitem provizyonlarından ve üyelerin yaptığı alış verişlerden
kazanç sağlarsınız

Türkiyede yeni yapılanma aşmasındadır. şu an ki üye sayısı  26000 ve bu sayı  her gecen gün katlanarak artmaktadır  30000 ulaştığı zaman  tv ve gazetelerde reklamlar başlayacak Cashback kart bedava dağıtılacaktır. 

Şimdiden pozisyon satın alarak (en az 330tl 3pozisyon en fazla 4400 tl 40 pozisyon ) sisteme ortak olan üyeler reklamlar başladığında kart dağıtım hakkına sahip olacaklar yani kart bayiliği alacaklar  ve ömür boyu sürecek gelirler elde edecekler. pozisyon ücretleri şirketin işyerlerinde indirim yapabilmesi için kullanılacaktır. 

Şirket bu paraya kesinlikle dokunmayacaktır .Alış veriş taahhüt avansı olarak sistemde kalacaktır.
 
Kendiniz veya kart dağıttığınız üyelerin alış verişlerinden nakit para kazanabileceksiniz. 

Sistem gerçekten mükemmel işleyen üyelere hiçbir sorumluluk ve masraf getirmeyen  
 devamlı kazandıran bir sistemdir 
Türkiyede kurulum aşamasını tamamladığı anda hedefindeki  9 milyon kart kullanıcı ile Büyük bir şirket olacaktır ve birçok üye anlaşmalı işyerleri ile pazar payını artıracaktır.

Burda önemli olan sisteme erkenden ve doğru aktif bir sponsor ile girmektir
Sizde bu ekibin bir parçası olabileceğinizi düşünüyorsanız bizimle irtibata geçin Aşagıdaki ön başvuru formunu doldurup bize gönderek sizde bu yüzyılın işine bizim ekiple başlama şanşına kavuşmuş olursunuz Başvurular titizlikle değerlendirilip şartlarımıza uygun arkadaşlarla iletişime geçilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder