Hakkımda

5 Ekim 2011 Çarşamba

LYONESS ALIŞVERİŞ


Lyoness Cashback Alışveriş Çekleri.

Bu Alışveriş çeklerinin özelliği çok.
Cashback Alışveriş Çeklerinin siparişini Lyoness Ülke Müdürlüğünden, Telefonla, İnternet üzerinden E-Posta ile veya yazılı olarak verebilirsiniz. Alışveriş Çeki miktarı Alışveriş Hesabınızdan düşülür. Alışveriş çekleri ile Lyoness Üye Firmasında Alışverişinizi gerçekleştirdiğinizde ödemenizi yaparken nakit para gibi kullanırsınız. Alışveriş Çeklerini kendiniz kullanabileceğiniz gibi arkadaşlarınıza, akrabalarınıza veya tanıdıklarınıza da verebilirsiniz.




Lyoness Sanal Alışveriş.

Evinizden en uygun alışveriş yöntemi.
www.lyoness.com.tr adresinden kaydınızı gerçekleştirdikten sonra kullanıcı isminiz ve şifrenizle internet sayfasından girişinizi gerçekleştirin.Girişinizi gerçekleştirdikten sonra Üye Firma arama kısmından veya Üye Firma genel bakış sekmesinden aradığınız ve size uygun olan Üye Firmayı bulun. Aradığınız Firmayı bulduktan sonra Logo’nun üzerine veya „Sanal Alışveriş Mağazasına git“ düğmesine tıklayın. Seçmiş olduğunuz firmanın sayfası yeni bir sayfada açılacak ve kullanım şartlarına uygun olarak üye firmada alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Lyoness Mobil Cashback.

Akıllı Cep Telefonunuz nasıl yapılacağını biliyor.
Eğer İnternet erişimi olan akıllı cep telefonunuz varsa, o zaman hemen m.lyoness.ag adresindeki Lyoness Cep Uygulamasını (kısaca „App“ olarak anılmaktadır) ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulama Lyoness’in Mobil Sayfasına girişinizi sağlamakta ve anında alışveriş yapabilmektesiniz. Yapması çok kolay ve 24 saat boyunca ulaşılabilir.

Lyoness Cashback Kartı.

Para biriktiren tek bir kart.
Ücretsiz kaydınızı gerçekleştirdikten birkaç gün sonra şahsi Lyoness Cashback Kartınız tarafınıza gönderilecektir. Tek yapmanız gereken Lyoness Üye Firmalarında Alışveriş yaptıktan sonra Kasa’da ödemenizi gerçekleştirmeden önce kartınızı göstermek. Böylelikle şahsi banka hesabınıza nakit paranız geri gönderilir.

Lyoness Cashback Kartı bütün Dünya üzerinde artık 1 Milyon’dan fazla Müşteriyi biraraya getirdi.
Bir bakışta beş avantaj.
Bunu başka kimse sunamaz.
Her Alışverişte %1 Hemen Ödeme
Tavsiye ettiğinizde %0,5 Arkadaşlık Bonusu
ülke ve sektör sınırı olmadan alışveriş
kendi tercihinize göre dört alışveriş çeşidi
sayısız Üye Firma için bir tek Müşteri Kartı

Cashback, Hemen ödeme.
Alışverişten sonra paranız hemen geri gelsin.
Lyoness ile Üye Firmalarda gerçekleştireceğiniz bütün alışverişlerinizden %1’lik Hemen Ödeme şahsi banka hesabınıza paranız geri geliyor.

Kendiniz hesaplayın : Bu muhteşem para iade şekli yılda yüzlerce liralık bir birikim manasına gelebilir.


Arkadaşlık Bonusu.
Tavsiye etmek çok değerli olduğu için.
Arkadaşlar ve tanıdıklar arasında yapılan tavsiyeler her reklamdan daha inandırıcıdır. O yüzden Lyoness’i tavsiye ettiğinizde, Hemen Ödemenin yanında Arkadaşlık Bonusunuda garanti altına almış oluyorsunuz. Arkadaşlarınızın her Alışveriş tutarının %0,5’i şahsi banka hesabınıza yatırılıyor. Tavsiye ettiğiniz arkadaşınız tekrar tavsiye ederse o kişinin gerçekleştireceği Alışveriş tutarının %0,5’ini tekrar almaya hak kazanıyorsunuz.

Ne kadar çok kişiye tavsiye ederseniz o kadar fazla kazanma olanağınız var. Bu ek ödeme şekli sayesinde tekrar yılda yüzlerce lira hesabınıza yatırılabilir demektir.

Ülke ve Sektör sınırı olmaksızın.
Sınırsız Alışveriş.
Lyoness ile Alışveriş olanaklarınız kelimenin tam manasıyla sınırsız. 18.500 Üye firmanın 100.000’den fazla kabul noktasında sektör sınırlaması olmadan Avrupa’nın 15 Ülkesinde ve ABD ile Kanada’da alışveriş yapabilirsiniz. Üye Firma arama sayesinde istediğiniz ülkede ve tercih ettiğiniz üye firmada aradığınız ürünü rahatlıkla ve sorunsuz bir şekilde bulabilirsiniz.
SİZDE NAKİT KART SAHİBİ OLARAK ALIŞ VERİŞLERİNİZDEN VE ARKADAŞLARINIZIN ALIŞ VERİŞLERİNDEN  PARA KAZANABİLİRSİNİZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder