Hakkımda

5 Ekim 2011 Çarşamba

LYONESS NEDİR?


Lyoness.
Her Alışverişde paranız geri gelsin

Lyoness bağımsız, ülke ve sektör sınırı olmayan bir „Dayanışmalı Tüketici Topluluğu“ ve dünyada eşi benzeri olmayan Cashback Kartı sayesinde oluşturulmuş bir müşteri ve üye firma ağı.
Lyoness ile Lyoness Üye Firmalarında gerçekleştirilen her alışverişle şahsi banka hesabınıza nakit para geri gelir.

Bir Firmanın başarısı ve geleceği herzaman muhteşem bir fikir, belli bir vizyon ve doğru felsefe ile alakalıdır.

O yüzden Lyoness Dayanışmalı Tüketici Topluluğunun sloganı:

Beraber güçlüyüz!

 

Fikir

Biz Lyoness olarak kendimizi bir alışveriş topluluğu olarak görüyoruz. Bu bize güç verir ve bizi daha kuvvetli yapar. Birlikte katma değer sağlıyor ve tüm üyelerimize avantajlar sunuyoruz.

Hubert Freidl bu dâhice iş fikrini görmüş ve kısa sürede sayısız iş ortakları kazanmıştır. Lyoness Temmuz 2003'te kuruldu. Bugün Hubert Friedl Lyoness International AG'nin CEO'su ve Lyoness'in fikir sahibi’dir.

 

Vizyonumuz

  • Yaşam için daha fazla zaman

  • Mali bağımsızlık

  • Ek gelir

  • Avrupa’da en fazla kullanılan kullanıcı kartı

  • Uluslararası en büyük işyeri ve müşteri ağı

 

Felsefemiz

Lyoness tamamen Cashback üyelerinin ve anlaşmalı işyerlerinin ilgilerine konsantre olan uluslararası bağımsız bir şirkettir. İnsanlık ve güven; yeterlilik ve sempati ile birleşip Lyoness’in en önemli değerlerini oluşturur.
Şu anda stratejik bir ticaret ve tüketici üye ağı oluşuyor. Bu da pozitif işbirliği ile insanlara tüm açılardan daha iyi bir gelecek sağlayacaktır: “Alım gücü harekete geçiyor“

 

Lyoness   Türkiye'ye yeni gelen Avrupada 2003 yılında başlayıp 23Avrupa ülkesinde  faal bir şekilde işleyen  Cashback kart  ile Alış verişlerden indirim yaparak nakit olarak kazanç sağlayan bir sistemdir  

Lyoness  şirketi tamamen yasal  bir şirkettir.

Avrupada olduğu gibi Türkiyede kayıtlıdır.
 
Türkiyede yeni yapılanma aşmasındadır. şu an ki üye sayısı  26400 ve bu sayı  her gecen gün katlanarak artmaktadır  30000 ulaştığı zaman  tv ve gazetelerde reklamlar başlayacak Cashback kart bedava dağıtılacaktır. 

Şimdiden pozisyon satın alarak (en az 330tl 3pozisyon en fazla 4400 tl 40 pozisyon ) sisteme ortak olan üyeler reklamlar başladığında kart dağıtım hakkına sahip olacaklar yani kart bayiliği alacaklar  ve ömür boyu sürecek gelirler elde edecekler. pozisyon ücretleri şirketin işyerlerinde indirim yapabilmesi için kullanılacaktır. 

Şirket bu paraya kesinlikle dokunmayacaktır .Alış veriş taahhüt avansı olarak sistemde kalacaktır.
 
Kendiniz veya kart dağıttığınız üyelerin alış verişlerinden nakit para kazanabileceksiniz. 

Sistem gerçekten mükemmel işleyen üyelere hiçbir sorumluluk ve masraf getirmeyen   devamlı kazandıran bir sistemdir
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder