Hakkımda

5 Ekim 2011 Çarşamba

LYONESS TANITIM

YENİ YÜZYILIN MUHTEŞEM ALIŞVERİŞ MODELİ

HER ALIŞVERİŞİNİZDE PARA KAZANIN

*Bir proje türkiye'ye gelse

*Herkese bedava indirim kartı dağıtsa

* Buindirim kartı ile herkes alışveriş yapsa

* Sende alışveriş yapsan

*Mesela benzin alıp indirim kazansan

*Kazandığın indirimi markette harcasan

*Marketteki harcamandan bir daha indirim kazansan

* Buindirimle tekrar benzin alsan

*Yada elektronik eşya alsan

* Bukartı çevrene hediye edebilsen

*Onların alışverişlerinden nakit para kazansan

*Onlarda kartı çevrelerine hediye edebilse

*Onların alışverişlerindende nakit para kazansan

*Kendi alışverişlerini bedavaya getirsen

*Kendi ekibini kurup extralar haketsen

*Şirket sana kariyer yapma olanağı sağlasa

*Sana imza yetkisi verse

*Seni sabit maaşa bağlasa

*Ulusal gelirine ortak etse ve uluslararası cirodan sana pay verse

*Alışveriş çılgınlığının tavan yaptığı ülkemizde

*Çalıştığının,verdiğinin karşılığını alsan

*Geleceğini garanti altına alma imkanın olsa

* VE bu sistemi çocuklarına miras bıraksan

*******FENAMI OLURDU*****

*GEÇ KALMAYIN BU PROJE İÇİN SADECE 30.000 KİŞİ ARANIYOR
*GAZETE,BİLBORT,TV REKLAMLARINDA GÖRÜNCE EYVAH DEMEMEK İÇİN
*GEÇ KALMA !!! (

( Şu ankisayı 27 000 kişiyi geçti ve insanlar akın etmeye başladı artık erken davranan kazanacak. )

Ürün alıp satmadan, ömür boyu kazanç eldeedeceğiniz uluslararasıkazançsistemi .işinize engel olmadan anlaşmalı yerlerden yapacağınız alışverişlerdenve tavsiyelerden elde edeceğiniz, ömür boyu nakit kazanç sistemi. miras bırakmahakkı, devir hakkı ve yasal zeminde işleyen tüm gelirlerin kayıtlı olduğu yasalbir sistem. bir titan değil, bir saadet zinciri değil anlaşmalı yerlerden alınan% 4 ile % 30arasındaki özel indirimlerden elde edilen gelirlerin nakit dağıtıldığıuluslararası bir kazanç sistemi. işinize engel olmadan ayıracağınız zaman kadarkazanacağınız bir sistem.

Lyoness; üyelerine, 10 ayrı başlık altıda çok ciddi kazançsağlayan uluslararası bir işolanağı ve gelir fırsatıdır. İşinize engel olmadan, Yer, zaman, kota, satış,kaygısı olmayan, Dünyada tek ve benzersiz bir yapılanmadır. Gelecekte ülkenin ekonomik motoru ve dinamiği olacaktır.

Sisteme giriş; kişi, işyeri, kurum, okul aile birliği, dernek, vakıf, sendika veya herhangi bir siviltoplum örgütü olarak ta katılabilirsiniz. Tüm işlemler faturalı ve belgeliolduğu için gelir ve giderler kayıt altında , yasalara uygun işlemektedir. Ayrıca yasa gereği tüm gelirlerden %20 gelir vergisi kesilerek adınıza yatırılmaktadır.

Sistembir saadetzinciri değildir. Bir Titan değildir, bir Network Marketing değildir. Çünkü ürünsatışı yoktur. Faizişletimi yoktur. Lions kulübüyle ilişkisi yoktur. Şeflik sistemi olmadığıgibi tüm üyeler sarmal olarak birbirini destekleyerek kazanç sağlamaktadır. Enadil, gelir dağılım sistemi vardır. Sisteme bir kez dahil olmakla ömürboyu kalma hakkına sahipsiniz. Dilerseniz sistemden çıkabilir, hissenizi birbaşkasına devredebilir ya da satabilirsiniz. Böylece herhangi bir kaybauğramamış olursunuz. Çocuklarınıza ve torunlarınıza yatırım yapmış ve yasalmiras, ömür boyu hayatsigortası bırakmış olursunuz.
Sizlere Türkiyede yeni oluşan uluslararası firmanın sunduğu fırsatı paylaşmak istiyorum. Firmanın sunduğu Kart bir çok sektör ve ülkede geçerli TEK indirim kartıdır. Anlaşmalı uye iş yerlerinden (market, mağaza,otel, benzin istasyonu, restoran, vs) aldığınız indirim hemen size geri verilmiyor. Aldığınız indirimin bir kısmı nakit, bir kısmı arkadaşlık bonusu bir kısmı da özel bir sistem içinde girerek size 9 ila 12 kat olarak zaman içinde geri dönüyor.
Şu anda bizim aradığımız bu işe yatırım yapacak, organizasyon kuracak girişimci kişiler. İlerde organizasyonların büyüklüğü ile orantılı kazanç elde edecek bu kişiler firma tarafından basın ve TV ile de desteklenecekler.

TÜM TÜRKİYE DE TANITIM TOPLANTILARIMIZ VARDIR LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇİN 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder